
Miles Sand and Gravel 
 
Carrie,
During the November 30, 2017 Work Shop you were asked if "an active construction site",
Condition S12.B.3.c.i, included portable plants within a permitted surface mine. That is, the term
construction site includes surface mines. You said no that surface mines were not considered
construction sites. You were then asked how will you permit portable plants within permitted
surface mines? You stated that portable plants within permitted surface mines would be permitted
as they (portable plants) had been in the past. Please clarify that DOE will permit portable plants
within permitted surface mines as they have in the past or that the term "construction sites" includes
permitted surface mines.

The revised Form ECY 070-36, Item 12 should be removed from this form:
• Item 12. Amount of Recycled Concrete (Optional). While you stated, during the Work Shop, that
this portion of the application was optional for us if we wanted to state the quantity. Recycled
Concrete quantities are reported to DOE under the requirements of Chapter 173-350 WAC. The
current S&GGP does not require recycled concrete quantities be reported within permit Section
S12.B or elsewhere with in the permit.
Thank you for the opportunity to comment.
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